PT SMALL GROUP

Små grupper med max fem personer, där du får individuell coachning från våra grymma PT's.

WEIGHT LOSS

Har du länge funderat på att ta tag i träningen och komma igång utan att riktigt veta hur du ska gå tillväga? Känns det jobbigt att köra igång i en stor grupp bland andra människor?  Vill du bli av några kilon? Då kommer PT small group passa dig perfekt!

Med fokus på styrka och flås för maximal förbräning. Perfekt för dig som vill hålla igång kroppen, svettas mycket och tappa extra kilona. All träning sker i liten grupp tillsammans med en av våra grymma personliga tränare för att du ska få så mycket ut av passen som möjligt. 

Vi tränar tre pass i veckan under åtta veckor, startdatum 17/2
Passen är måndagar 08:00, onsdagar 08:00 och fredagar 08:00.

För fler frågor och anmälan, tveka inte att höra av dig till: 
info@crossfitsodermalm.se  

Två månaders expresstart för dig som vill du utmana kroppen på ett nytt sätt och känna dig starkare, piggare och gladare!

MUSCLE GAIN

Den här gruppen är för dig som vill bli starkare, få bättre kroppskontroll och bättre självsäkerhet. Vi kommer under passen att jobba med tunga vikter och olika lyftartekniker. Du kommer få lära dig hur man gör ett marklyft på rätt sätt, vad 1RM betyder och hur mycket din kropp klarar av. Under passens gång kommer du att få tracka dina vikter och dina resultat för att kunna följa din utvecklingen. 

Vi tränar tre pass i veckan under åtta veckor, startdatum 18/2. Passen kommer att vara på tisdagar och onsdagar 18:00 och fredagar 16.00. 

Anmälan och frågor till info@crossfitsodermalm.se