Personlig Träning

I samarbete med PT365 erbjuder vi personlig träning på Crossfit Södermalm. Oavsett om du vill bli starkare, lära dig något specifikt, gå ner i vikt eller bara ha någon som ser till att du tränar så finns vi här för dig. Våra duktiga PT:s hjälper dig med det du behöver och du får inte bara tillgång till en utan till hela vårt team. 

Bokning sker enkelt online vid PT365:s bokningssida eller direkt med din PT, det som är enklast för dig. Tider finns morgon, dag, kväll och helg, helt enkelt när du kan!

PT365 säljer inte timmar, utan antal träningstillfällen per vecka i 3, 6 eller 12 månader så att du faktiskt tränar och inte står där med en massa timmar. Betalningen sker månadsvis så du slipper en stor faktura.

Se till att boka din konsultation idag för mer information och en första utvärdering. Uppge "Crossfit Södermalm" vid din bokning som meddelande.

Våra PTs får konstant vidareutbildning dels via Crossfit HQ,
Intensive PT samt massa andra kurser

Varje person är unik med unika mål, så vi skapar unika träningsprogram

Du är unik med unika förutsättningar för att nå dina mål. Vi ser till att skapa en unik plan för dig, vi säljer alltså inga färdiga koncept, så att du lyckas med det du vill.
Till din hjälp har du din ansvariga PT men inte bara det, du har även hjälp av alla våra PTs och deras unika kunskaper.
Förutom träningen du gör på plats får du ett träningsprogram att följa, anpassade efter dina förutsättning samt mål. Dessutom får du kostråd som hjälper dig, kostråd som är anpassade efter dig och din kosthållning. En kost som gör att du inte ska gå hungrig, utan som håller dig mätt och ger energi.

Vi vill hjälpa dig nå dina mål, hjälpa dig bli den version av dig som du önskar. Vi tänker inte bara kortsiktigt utan vill utbilda dig så du kan upprätthålla det som du lyckats med under tiden hos oss. 

Vi säljer inte timmar utan antal tillfällen du ska vara hos oss per vecka

Välj mellan att träna 1, 2 eller 3 gånger i veckan i 3, 6 eller 12 månader. Ju fler tillfällen under längre tid desto billigare blir priset per timme. Om du inte vet hur lång tid som du behöver för att nå dina mål kommer din PT att hjälpa dig.

3 månader
1 gång/vecka - 850 kr/timme                          3400 kr/månad
2 gånger/vecka - 800 kr/timme                      6400 kr/månad
3 gånger/vecka - 750 kr/timme                      9000 kr/månad

6 månader
1 gång/vecka - 700 kr/timme                          2800 kr/månad
2 gånger/vecka - 650 kr/timme                      5200 kr/månad
3 gånger/vecka - 600 kr/timme                      7200 kr/månad

12 månader
1 gång/vecka - 550 kr/timme                          2200 kr/månad
2 gånger/vecka - 500 kr/timme                      4000 kr/månad
3 gånger/vecka - 450 kr/timme                      5400 kr/månad


 

Låt oss hjälpa dig komma igång med din träning

Boka din kost konsultation nedan redan idag

Våra Personliga Tränare

Alexandra Aronsson

Jag vill hjälpa dig bli ditt optimala jag, med en stark fungerande kropp idag, imorgon och för resten av livet. Utifrån dina förutsättningar och behov utformar vi ett träningsupplägg som passar dig och ditt livspussel med allt vad det innebär. Om du ”bara” vill komma i form, har ett specifikt mål, är gravid eller nyförlöst, vill jobba på teknik i te x olympiska lyft osv. Jag hjälper dig att nå dina mål, pushar, peppar, hitta tiden och stöttar dig hela vägen. Med det stressiga liv de flesta av oss lever är det viktigare än någonsin att ta hand om både kropp och knopp.

Vem är jag? En tvåbarnsmamma som brinner för träning och för att lära mig så mycket jag kan om allt som har med det att göra.
Min träningsbakgrund? Fotboll och kampsport, numer är det Crossfit och Olympiska lyft som är min passion

 • Licensed Int PT                            IPT Idrottsmassage
 • CrossFit Level 1                           IPT Mammaträning
 • IPT Olympiska Lyft                     IPT Vegankost
 • Plyometrics                                  Kinesiotejp

Dóri Tul

As one of the most successful personal trainers in Iceland with 12 years of experience, I now take clients here in Stockholm. I have helped many clients to reach their goals, from beginners to professional athletes. With a long background in sports and a degree within the food industry, I have wide knowledge about exercising and nutrition. I try to put a big focus on my clients, helping them to gain the right mindset so they can reach their full potentials and help them to find the way to a better lifestyle.

 • Licensed Int PT                            Kiropraktor student
 • CrossFit Level 1                           Powerlifting
 • Olympiska Lyft                            Dairy scientist
 • Fitness/Bodybuilding preparation

Emma Lundin

Som PT så vill jag se dig lyckas, jag vill se dig pusha dina gränser, klara saker du aldrig klarat förut men framförallt vill jag att du ska ha skoj. Träningen ska ge dig glädje, även om du för stunden är helt slut. Jag vill se dig nå dina mål och det du trodde var omöjligt!

För dig som försöker göra en förändring med dig själv, så vet jag hur det är för jag har själv gjort den resan! Jag kan hjälpa dig med allt från viktnedgång, till att nå det där specifika träningsmålet du kan ha, till teknikträning, konditionsträning. Jag ger dig träningsprogram, kostprogram, träning, skratt och glädje men även jobbiga stunder där du undrar hur det ska gå.  Jag kommer finnas för dig hela vägen, pusha dig fysiskt och mentalt. 

Vem är jag? Jag är en numera tränings freak som utbildade mig till PT för att kunna hjälpa just dig nå dina mål. Några av sporterna jag har tränat i mitt liv är ridning, hockey, rugby, pole fitness och numera CrossFit. 

 • Licensed Int PT                            IPT Idrottsmassage
 • CrossFit Level 2                           IPT Mammaträning
 • Kostrådgivare                              IPT Olympiska Lyft 
 • Livscoach

Marion Fennö Muyingo

För mig som PT är det absolut viktigaste att se dig att lyckas. Jag vill sprida min uppriktiga passion för träning och få dig att tycka att träning är roligt. Det är när vi har kul med träning som vi når bäst resultat. Oavsett vad dina mål är så är det här en resa som vi gör tillsammans. Jag kommer finnas för dig genom varje steg mot förändring till ett roligare och hälsosammare liv.

Jag själv har en bakgrund fylld av idrott. Jag har tränat gymnastik på högnivå under hela mitt liv och slutade för några år sen för att testa på annat. Under de senaste åren har jag tävlat i crossfit, friidrott och tyngdlyftning. Min långa erfarenhet av att träna och tävla gör att jag verkligen vet vad som krävs för att komma igenom de tuffaste passen och dagarna när man verkligen inte känner sig motiverad. Jag vill gärna arbeta med dig som har ett tydligt mål och är redo att kämpa för att komma dit. Det spelar ingen roll om målet är att skapa en hälsosammare och hållbar livsstil på långsikt eller om du vill komma i din bästa möjliga form på kort tid inför t.ex. en tävling.

 • Licensed Int PT                            Gymnastik Coach
 • CrossFit Level 1                            Idrottsskador
 • Crossfit Level 2                             IPT idrottsmassage   
 • CrossFit Gymnastic
 • CrossFit Weightlifting               
 • UEG Ledarskap        

Cecilia Gelinder 

 • Licenserad int PT