Personlig Träning

I samarbete med PT365 erbjuder vi personlig träning på Crossfit Södermalm. Oavsett om du vill bli starkare, lära dig något specifikt, gå ner i vikt eller bara ha någon som ser till att du tränar så finns vi här för dig. Våra duktiga PT:s hjälper dig med det du behöver och du får inte bara tillgång till en utan till hela vårt team. 

Bokning sker enkelt online vid PT365:s bokningssida eller direkt med din PT, det som är enklast för dig. Tider finns morgon, dag, kväll och helg, helt enkelt när du kan!

PT365 säljer inte timmar, utan antal träningstillfällen per vecka i 3, 6 eller 12 månader så att du faktiskt tränar och inte står där med en massa timmar. Betalningen sker månadsvis så du slipper en stor faktura.

Se till att boka din konsultation idag för mer information och en första utvärdering. Uppge "Crossfit Södermalm" vid din bokning som meddelande.

Våra PTs får konstant vidareutbildning dels via Crossfit HQ,
Intensive PT samt massa andra kurser

Våra Personliga Tränare

Alexandra Aronsson

Jag vill hjälpa dig bli ditt optimala jag, med en stark fungerande kropp idag, imorgon och för resten av livet. Utifrån dina förutsättningar och behov utformar vi ett träningsupplägg som passar dig och ditt livspussel med allt vad det innebär. Om du ”bara” vill komma i form, har ett specifikt mål, är gravid eller nyförlöst, vill jobba på teknik i te x olympiska lyft osv. Jag hjälper dig att nå dina mål, pushar, peppar, hitta tiden och stöttar dig hela vägen. Med det stressiga liv de flesta av oss lever är det viktigare än någonsin att ta hand om både kropp och knopp.

Vem är jag? En tvåbarnsmamma som brinner för träning och för att lära mig så mycket jag kan om allt som har med det att göra.
Min träningsbakgrund? Fotboll och kampsport, numer är det Crossfit och Olympiska lyft som är min passion

 • Licensed Int PT                            IPT Idrottsmassage
 • CrossFit Level 1                           IPT Mammaträning
 • IPT Olympiska Lyft                     IPT Vegankost
 • Plyometrics                                  Kinesiotejp

Dóri Tul

One of Iceland's biggest personal trainers that now take clients here in Stockholm. Has helped many clients to reach their goals.

 • Licensed Int PT                            Kiropraktor student
 • CrossFit Level 1                           
 • Olympiska Lyft                     

Emma Lundin

Som PT så vill jag se dig lyckas, jag vill se dig pusha dina gränser, klara saker du aldrig klarat förut men framförallt vill jag att du ska ha skoj. Träningen ska ge dig glädje, även om du för stunden är helt slut. Jag vill se dig nå dina mål och det du trodde var omöjligt!

För dig som försöker göra en förändring med dig själv, så vet jag hur det är för jag har själv gjort den resan! Jag kan hjälpa dig med allt från viktnedgång, till att nå det där specifika träningsmålet du kan ha, till teknikträning, konditionsträning. Jag ger dig träningsprogram, kostprogram, träning, skratt och glädje men även jobbiga stunder där du undrar hur det ska gå.  Jag kommer finnas för dig hela vägen, pusha dig fysiskt och mentalt. 

Vem är jag? Jag är en numera tränings freak som utbildade mig till PT för att kunna hjälpa just dig nå dina mål. Några av sporterna jag har tränat i mitt liv är ridning, hockey, rugby, pole fitness och numera CrossFit. 

 • Licensed Int PT                            IPT Idrottsmassage
 • CrossFit Level 2                           IPT Mammaträning
 • Kostrådgivare                              IPT Olympiska Lyft 
 • Livscoach

Marion Fennö Muyingo

Jag är en tjej som ägnat hela mitt liv åt idrott och sport. Jag har en uppriktig passion för träning och vill få dig att känna likadant. Oavsett vad dina mål är så kommer vi göra den här resan tillsammans. Jag kommer att finnas för dig genom varje steg mot förändringen till ett roligare och hälsosammare liv.

 • Licensed Int PT                            Gymnastik Coach
 • CrossFit Level 1                           
 • Olympiska Lyft                     

Ludvig Litmo

Ludde heter jag och har en stor passion för crossfit och träning, och som PT vill jag dela den glädjen med dig. 

Träning är något för alla, oavsett bakgrund eller målsättning, och därför kommer jag som din personliga tränare se till att du lyckas med just ditt mål. Det kan vara allt från viktnedgång eller uppgång, till att vilja förbättra dig inom en specifik övning eller att jobba mot en hälsosammare livsstil. Jag ger dig ett personligt tränings- och kostschema som är skapat för att du ska klara av ditt mål.
Det senaste året har jag främst tränat crossfit men har också en stor personlig erfarenhet av styrketräning på gym samt lagidrotter. Jag vet hur viktigt det är att sätta upp mål och att det inte alltid kommer vara lätt på vägen, och därför vikten av att ha ett bra stöd med sig. Det är precis det stödet jag kommer vara för dig, under både roliga som jobbiga dagar.
Vem är jag? Jag studerar just nu inom sport management, och på min lediga tid hittar ni mig på Crossfit södermalm, eller så är jag ute och reser. Tar gärna fram snowboarden eller reser till havet för att fånga vågor med surfbrädan.

 

 • Licenserad int PT
 • Studerande inom sport management