Personlig Träning

I samarbete med PT365 erbjuder vi personlig träning på Crossfit Södermalm. Oavsett om du vill bli starkare, lära dig något specifikt, gå ner i vikt eller bara ha någon som ser till att du tränar så finns vi här för dig. Våra duktiga PT:s hjälper dig med det du behöver och du får inte bara tillgång till en utan till hela vårt team. 

Bokning sker enkelt online vid PT365:s bokningssida eller direkt med din PT, det som är enklast för dig. Tider finns morgon, dag, kväll och helg, helt enkelt när du kan!

PT365 säljer inte timmar, utan antal träningstillfällen per vecka i 3, 6 eller 12 månader så att du faktiskt tränar och inte står där med en massa timmar. Betalningen sker månadsvis så du slipper en stor faktura.

Se till att boka din konsultation idag för mer information och en första utvärdering. Uppge "Crossfit Södermalm" vid din bokning som meddelande.

Våra PTs får konstant vidareutbildning dels via Crossfit HQ,
Intensive PT samt massa andra kurser

Varje person är unik med unika mål, så vi skapar unika träningsprogram

Du är unik med unika förutsättningar för att nå dina mål. Vi ser till att skapa en unik plan för dig, vi säljer alltså inga färdiga koncept, så att du lyckas med det du vill.
Till din hjälp har du din ansvariga PT men inte bara det, du har även hjälp av alla våra PTs och deras unika kunskaper.
Förutom träningen du gör på plats får du ett träningsprogram att följa, anpassade efter dina förutsättning samt mål. Dessutom får du kostråd som hjälper dig, kostråd som är anpassade efter dig och din kosthållning. En kost som gör att du inte ska gå hungrig, utan som håller dig mätt och ger energi.

Vi vill hjälpa dig nå dina mål, hjälpa dig bli den version av dig som du önskar. Vi tänker inte bara kortsiktigt utan vill utbilda dig så du kan upprätthålla det som du lyckats med under tiden hos oss. 

Vi säljer inte timmar utan antal tillfällen du ska vara hos oss per vecka

Välj mellan att träna 1, 2 eller 3 gånger i veckan i 3, 6 eller 12 månader. Ju fler tillfällen under längre tid desto billigare blir priset per timme. Om du inte vet hur lång tid som du behöver för att nå dina mål kommer din PT att hjälpa dig.

3 månader
1 gång/vecka - 850 kr/timme                          3400 kr/månad
2 gånger/vecka - 800 kr/timme                      6400 kr/månad
3 gånger/vecka - 750 kr/timme                      9000 kr/månad

6 månader
1 gång/vecka - 700 kr/timme                          2800 kr/månad
2 gånger/vecka - 650 kr/timme                      5200 kr/månad
3 gånger/vecka - 600 kr/timme                      7200 kr/månad

12 månader
1 gång/vecka - 550 kr/timme                          2200 kr/månad
2 gånger/vecka - 500 kr/timme                      4000 kr/månad
3 gånger/vecka - 450 kr/timme                      5400 kr/månad

Din kost ska hjälpa dig, inte stjälpa dig

Vi spenderar idag mindre och mindre tid i köket och letar konstant efter snabba lösningar samtidigt som ohälsan i världen växer.  Låt våra kostspecialister hjälpa dig få din kost på rätt väg genom att analysera din nuvarande kost och anpassa den efter dina specifika mål och ditt specifika liv. Du kan välja mellan 3 olika paket beroende på hur mycket hjälp du vill ha eller beroende på hur mycket kunskap/vilja/fantasi du själv har.
Alla våra alternativ börjar med att du gör en kostdagbok under 5 dagar samt att du skickar oss dina mål med kostförändringen. Vi analyserar sedan din dagbok och matchar den mot dina mål. Vi ger sedan olika kostråd baserat på målen samt hur ditt liv fungerar, baserat på vilken av paketen du väljer kommer du nu få olika mycket hjälp och råd. SÅ frågan är hur mycket hjälp som du behöver och vill ha för att lyckas?

Kom igång genom att maila oss på info@crossfitsodermalm.se

Hur mycket hjälp behöver du för att lyckas?

Kost light 

Vårt minsta paket där vi gör en analys av din nuvarande kost och kommer med snabba konkreta råd hur du enkelt kan förbättra den baserat på dina specifika mål under ett 30 min kostmöte. Under mötet har du även chans att ställa dina frågor till oss. 


 

Kosthjälp 3 månader

Under 3 månader så följer vi dig för att hjälpa dig att hitta din kost som hjälper dig nå dina mål samt hjälper dig till en långsiktig lösning. Du har möjlighet att ställa frågor under flera möte och vi optimerar konstant din kost för att hitta rätt.


 

Kosthjälp med recept

Under 3 månader så följer vi dig för att hjälpa dig att hitta din kost som hjälper dig nå dina mål samt hjälper dig till en långsiktig lösning. Du får även en fullständig meny varje vecka, du behöver inte tänka, vi gör det åt dig. Du har möjlighet att ställa frågor och lära dig under flertalet möten med oss under dessa 3 månader. 
 

Du får:

 • Analys av kostdagbok
 • 30 min kostmöte
 • Kostråd för förbättring av kost


 

Du får:

 • 3 månader kosthjälp
 • Analys av kostdagbok
 • 30 min kostmöte
 • Kostplan som revideras löpnade
 • Förslag på måltider
 • Veckovis återkoppling via mail 
 • Varanna vecka 30 min samtal för frågor och återkoppling

Du får:

 • 3 månader kosthjälp
 • Analys av kostdagbok
 • 30 min kostmöte
 • Kostplan som revideras löpnade
 • Fullständig meny varje vecka 
 • Enkelt verktyg att rapportera din kost i.
 • Veckovis återkoppling via mail 
 • Varanna vecka 30 min samtal för frågor och återkoppling

Våra Personliga Tränare

Alexandra Aronsson

Jag vill hjälpa dig bli ditt optimala jag, med en stark fungerande kropp idag, imorgon och för resten av livet. Utifrån dina förutsättningar och behov utformar vi ett träningsupplägg som passar dig och ditt livspussel med allt vad det innebär. Om du ”bara” vill komma i form, har ett specifikt mål, är gravid eller nyförlöst, vill jobba på teknik i te x olympiska lyft osv. Jag hjälper dig att nå dina mål, pushar, peppar, hitta tiden och stöttar dig hela vägen. Med det stressiga liv de flesta av oss lever är det viktigare än någonsin att ta hand om både kropp och knopp.

Vem är jag? En tvåbarnsmamma som brinner för träning och för att lära mig så mycket jag kan om allt som har med det att göra.
Min träningsbakgrund? Fotboll och kampsport, numer är det Crossfit och Olympiska lyft som är min passion

 • Licensed Int PT                            IPT Idrottsmassage
 • CrossFit Level 1                           IPT Mammaträning
 • IPT Olympiska Lyft                     IPT Vegankost
 • Plyometrics                                  Kinesiotejp

Dóri Tul

As one of the most successful personal trainers in Iceland with 12 years of experience, I now take clients here in Stockholm. I have helped many clients to reach their goals, from beginners to professional athletes. With a long background in sports and a degree within the food industry, I have wide knowledge about exercising and nutrition. I try to put a big focus on my clients, helping them to gain the right mindset so they can reach their full potentials and help them to find the way to a better lifestyle.

 • Licensed Int PT                            Kiropraktor student
 • CrossFit Level 1                           Powerlifting
 • Olympiska Lyft                            Dairy scientist
 • Fitness/Bodybuilding preparation

Emma Lundin

Som PT så vill jag se dig lyckas, jag vill se dig pusha dina gränser, klara saker du aldrig klarat förut men framförallt vill jag att du ska ha skoj. Träningen ska ge dig glädje, även om du för stunden är helt slut. Jag vill se dig nå dina mål och det du trodde var omöjligt!

För dig som försöker göra en förändring med dig själv, så vet jag hur det är för jag har själv gjort den resan! Jag kan hjälpa dig med allt från viktnedgång, till att nå det där specifika träningsmålet du kan ha, till teknikträning, konditionsträning. Jag ger dig träningsprogram, kostprogram, träning, skratt och glädje men även jobbiga stunder där du undrar hur det ska gå.  Jag kommer finnas för dig hela vägen, pusha dig fysiskt och mentalt. 

Vem är jag? Jag är en numera tränings freak som utbildade mig till PT för att kunna hjälpa just dig nå dina mål. Några av sporterna jag har tränat i mitt liv är ridning, hockey, rugby, pole fitness och numera CrossFit. 

 • Licensed Int PT                            IPT Idrottsmassage
 • CrossFit Level 2                           IPT Mammaträning
 • Kostrådgivare                              IPT Olympiska Lyft 
 • Livscoach

Marion Fennö Muyingo

För mig som PT är det absolut viktigaste att se dig att lyckas. Jag vill sprida min uppriktiga passion för träning och få dig att tycka att träning är roligt. Det är när vi har kul med träning som vi når bäst resultat. Oavsett vad dina mål är så är det här en resa som vi gör tillsammans. Jag kommer finnas för dig genom varje steg mot förändring till ett roligare och hälsosammare liv.

Jag själv har en bakgrund fylld av idrott. Jag har tränat gymnastik på högnivå under hela mitt liv och slutade för några år sen för att testa på annat. Under de senaste åren har jag tävlat i crossfit, friidrott och tyngdlyftning. Min långa erfarenhet av att träna och tävla gör att jag verkligen vet vad som krävs för att komma igenom de tuffaste passen och dagarna när man verkligen inte känner sig motiverad. Jag vill gärna arbeta med dig som har ett tydligt mål och är redo att kämpa för att komma dit. Det spelar ingen roll om målet är att skapa en hälsosammare och hållbar livsstil på långsikt eller om du vill komma i din bästa möjliga form på kort tid inför t.ex. en tävling.

 • Licensed Int PT                            Gymnastik Coach
 • CrossFit Level 1                           CrossFit Gymnastic
 • CrossFit Weightlifting                Idrottsskador
 • UEG Ledarskap        

Ludvig Litmo

Ludde heter jag och har en stor passion för crossfit och träning, och som PT vill jag dela den glädjen med dig. 

Träning är något för alla, oavsett bakgrund eller målsättning, och därför kommer jag som din personliga tränare se till att du lyckas med just ditt mål. Det kan vara allt från viktnedgång eller uppgång, till att vilja förbättra dig inom en specifik övning eller att jobba mot en hälsosammare livsstil. Jag ger dig ett personligt tränings- och kostschema som är skapat för att du ska klara av ditt mål.
Det senaste året har jag främst tränat crossfit men har också en stor personlig erfarenhet av styrketräning på gym samt lagidrotter. Jag vet hur viktigt det är att sätta upp mål och att det inte alltid kommer vara lätt på vägen, och därför vikten av att ha ett bra stöd med sig. Det är precis det stödet jag kommer vara för dig, under både roliga som jobbiga dagar.
Vem är jag? Jag studerar just nu inom sport management, och på min lediga tid hittar ni mig på Crossfit södermalm, eller så är jag ute och reser. Tar gärna fram snowboarden eller reser till havet för att fånga vågor med surfbrädan.

 

 • Licenserad int PT
 • Studerande inom sport management