CROSSFIT INTRODUKTION 23/9

Välkommen till vår grundkurs inom Crossfit. Under sex intensiva timmar kommer du att få lära dig alla övningar du behöver för att självsäkert kunna gå på en Crossfit klass. Vi kommer att gå igenom allt från frivändningar till att hitta rätt progression i Pull-ups specifikt för dig. Utöver detta kommer vi att prata om hur Crossfit är uppbygt och vad du behöver göra för att kunna utöva ett bra styrke- och konditionsprogram. Ta tillfället i akt till att lära dig:
 
1.       Grundläggande olympiska lyft
2.       Bli bekväm att lyfta tunga vikter
3.       Lära dig progressioner och teknik för vanligt förekommande övningar
4.       Rörlighet & Mobility
5.       Crossfits grundpelare
 
Vi har även reserverat en timme där ni deltagare får välja vad vi går igenom. Det innebär att ni kan öva på egna, specifika saker och få hjälp av en coach att hela tiden ge er feedback och förslag på förändringar.


Vårt pris för medlemmar på Crossfit Södermalm är 999:- och för utomstående 1495:-
Plats: Crossfit Södermalm
Tid: 12 – 18 (se till att ha ätit lunch innan, sovit ut ordentligt och att ha med både vatten och snacks)
Hoppas att vi ses!
/Karl Gullö

Observera gällande priserna att alla är välkomna på denna kurs. Folk som har aktiva medlemskap på Crossfit Södermalm markerar "Medlemskap CFS" i menyn nedanför. Alla andra väljer gäst på crossfit södermalm. Det spelar ingen roll vad du har för träningsbakgrund tidigare eller vart du har tränat. Hos oss är du varmt välkommen!
 
 

Prislista