VI HJÄLPER DIG BLI STARKARE OCH MER SJÄLVSÄKER

BOKA DIN 'NO SWEAT INTRO' NU!

"Crossfit är för alla men hur vi kommer igång med det är väldigt individuellt"

Klasser

På våra klasser kommer du att få svettas och ha roligt tillsammans med andra härliga människor. Oftast känns det som att man blir ett lag som ska övervinna "den där burpeen". Allt sker under uppsynen av en utbildad Coach.
Eftersom att vi vill att vår coach ska ha full fokus på dig under klassen så att du kan klara av utmaningarna är max antal deltagare på en klass 10 personer.

Personlig träning

Ingenting slår att få personlig hjälp med det man vill uppnå. Inget mål är för stort eller för små. Oavsett om du vill komma i jeansen, göra en pull up eller en hel livsstilsförrändring finns våra Personliga Tränare till hands för dig. Vi har ett team av PTs där alla har olika kompetenser och styrkor, där det är fritt fram att välja en PT och träna med eller att byta runt efter dina behov. Börja med en konsultation och berätta för oss vad du behöver hjälp med.

Kost

Har du tröttnat på din kost eller vill du hitta på något nytt? Känner du att du har fastnat? Kanske du inte når den målvikt du önskar, eller den kroppsform du vill ha?
 Tillsammans med livscoachen och kostrådgivaren Emma Lundin går ni igenom din kost och tar ställning till vad som kan förändras. Oftast är det små förändringar som skapar stora skillnader. Kontakta oss för att veta mer

Det viktigaste för att förbättra sin träning och hälsa är att våga pusha sig själv till att köra lite hårdare och att testa nya saker.

Bootcamp

Var sjätte vecka startar vi ett nytt bootcamp där vi hjälper dig att bli mer vältränad och mer välmående. Du får lära dig de flesta crossfitövningar, så inga förkunskaper krävs. Framförallt kommer du under dessa 6 veckor svettas och slita hårt, testa på saker du aldrig gjort förut och i slutet vara lite starkare, lite smidigare, lite lättare - helt enkelt lite mer välmående. 

'No Sweat Intro'

Vi tror verkligen att Crossfit är för alla. Men hur vi kommer igång är helt individuellt. Därför börjar processen med att vi sitter ner och pratar om dina mål och förutsättningar. Vi tar fram ett specifikt förslag för vad som är det bästa sättet för dig att komma igång. Självklart är det villkorslöst och helt kostnadsfritt.
 

CrossFit Kids

Varje termin kör vi CrossFit Kids på lördagar för åldrarna 8-13 år. Barnen får under roliga former lära sig mer om träning, stärka sina kroppar och få ett bättre flås. Vår duktiga Coach Alexandra tar hand om dem och ser till att det är roligt samt utvecklande för dem. 

Passen är uppbyggda som våra vanliga CrossFit pass med styrka, gymnastik, teknik samt wod. 

Visitor?
Click here to see how you can workout with us